Количество
|
Стоимость
|
||
|
Мікрозелень гороху має досить високу концентрацію вітамінів і корисних речовин, тому є набагато поживнішими і кориснішими звичайної зелені. У їжу вживаються молоді зелені паростки гороху висотою до 15 см, вік яких не перевищує кількох днів. Застосовують у великому різноманітті, починаючи з простого декорування до використання в салатах, перших стравах і навіть з фруктами.
Особливості:
- Має м'який, горіховий, злегка солодкий смак, схожий на зелений горошок.
- Листя має структуру, подібно шпинату, хоча і не настільки делікатну.
- Мікрозелень гороху багата на протеїни, фосфор, вітаміни В2, В1, В9, В6, Е, С, РР, К. Вживання молодих паростків гороху дозволяє знизити рівень цукру в крові, зменшити показники холестерину і зарядитися бадьорістю на весь день.